Aquesta setmana celebrem la segona edició del concurs de joves intèrprets de la nostra escola de música “Si-Fa-Sol” d’Almenara, el dimecres 12 d’Abril a les 17:30h.

IMG-20170404-WA0016

Vist l’èxit de la primera edició d’aquest concurs, celebrat en 2016, i el resultat positiu que influeix sobre els alumnes i el seu nivell musical, l’escola de música “Si-Fa-Sol” d’Almenara reedita aquest concurs, en el qual participa més del 70% de l’alumnat, amb l’únic objectiu de continuar fomentant l’estudi dels educands i premiar el treball diari d’aquests.

A més, per plenar el concurs d’un ambient més càlid i familiar, el tribunal està format pels mateixos professors de l’escola i músics de la societat, d’aquesta forma es pretén donar més confiança i tranquil·litat a l’intèrpret.

A continuació, podeu trobar les bases del concurs ací:

Bases

2n CONCURS DE JOVES INTÈRPRETS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *