L’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara es desplaça fins al Templet del Passeig Ribalta de Castelló per a oferir un concert a totes i tots aquells que vulguen gaudir de la nostra musica, amb la finalitat de dur el nom de la nostra associació i del nostre poble per tota la nostra província, la data prevista per realitzar aquest acte serà el 14 de Maig a les 12:00h.

L’AMSCA ha volgut participar al ja conegut projecte “Cicle de Concerts al Templet” impulsat per l’Ajuntament de Castelló. Projecte que ja va per la quinquagèsima edició, havent-se portat a terme per primera vegada a l’any 2002, i basant-se en una sèrie de concerts semanals en els que participen tant les bandes de la província com bandes professionals com es la Banda Municipal de Castelló.

El programa interpretat per l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara serà:

  • A mi madre (Pasdoble).
  • Persis (Overture).
  • Pilatus: Mountain of Dragons.
  • Tayo (Pasdoble).
  • Gigantes y Cabezudos.

Cartell Templet

Concert al Templet de Castelló – 14 de Maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *