De nou ens trobem en primavera, i de la mà d’aquesta l’esperat Concert de Primavera de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, que en aquesta ocasió serà divendres 29 de març a les 19:30h al Centre Municipal de Cultura “Paulo Freire”.

Aquest concert és preparat en “especial il·lusió, donat que disposem de més temps per preparar-lo i això significa treball de més nivell i qualitat per part de la banda”, diu el seu director Miguel Bautista que, ens explica, “la temàtica pensada per al concert d’enguany és la música folk, dividida en dues parts del concert amb una primera part de música espanyola i, una segona, amb música més pròpia del sud-est d’Europa”.

 

Les obres interpretades en aquest concert, en concordança amb les paraules del director de la formació, són: Tambor de Granaderos (Obertura), Granada i Portraits of Spain en la primera part, i una segona part amb Marxa Eslava i Rikudim, sent aquesta última una agrupació de danses israelís pròpies de la cultura jueva.

 

Per últim, el president de la societat Fernando Faubell valora “positivament” el treball realitzat i només espera “fer gaudir al públic assistent al concert i gaudir nosaltres des de l’escenari”.

Concert de Primavera 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *